15.6.2016

14.6


Pitkään odottamani Muse The Drones World Tour 2016 on päässyt päätökseensä. On hienoa olla taas yhtä kokemusta rikkaampana ja muistelle millaista viime tiistaina oli Hartwall areenalla. Kyseinen yhtye on kuulunut lapsesta asti suosikkeihini, mutta en olisi koskaan osannut kuvitella pääseväni seuraamaan Musen keikkaa livenä paikan päältä. Lippujen ostaminen oli kuin tulisilla hiilillä käveleminen, sillä kaikki paikat myytiin loppuun, ennen kuin ehti edes huokaista. Sain jollakin konstilla kuitenkin tilattua neljä lippua yläkatsomoon. Se onnellisuuden määrä oli sanoinkuvaamaton.


14.6 oli päivä jolloin se kaikki tapahtui silmiemme edessä.  Kello 21.20 valot pimenivät kahdeksi tunniksi ja pääsimme kuuntelemaan kauan odottamaamme yhtyettä. Nämä kaksi tuntia toivat mukanaan hyviä muistoja, mutta myös jäätävät niskakivut ja edellisaamun tinnutuksen päähän. En vaihtaisi silti ajasta sekunttiakaan.

Harvassa ovat yhtyeet, joitka merkitsevät itselleni enemmän kuin sadat muut yhtyeet. Monet yhtyeet joita olen elämäni varrella kuunnelleen. tyssäävät siihen yhteen ongelmaan. Harva kuulostaa yhtä hyvältä ellei paremmaltakin livenä. Muse sekä Motörhead ovat kuitenkin näistä kärkisijoilla keikka elämyksien takia, että musiikiltaan.  Motörhead on kuitenkin vienyt voiton jopa Muselta, mutta onhan se ymmärrettävää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti